Flere pædagoger, nul lukkedage i daginstitutionerne!

Gode daginstitutioner er med til at forberede børnene til en god skolestart. Og familierne oplever tryghed når de afleverer de små, og kan selv passe deres arbejde.

Derfor lægger Det Konservative Folkeparti vægt på, at daginstitutionerne skal være et sted, hvor børnene får omsorg fra voksne og modtager læring. Og udover at pirre børnenes nysgerrighed, skal daginstitutionerne også være et sted, hvor vi hurtigt kan sætte ind, hvis det viser sig, at der er et barn, der ikke trives.

Stærke daginstitutioner i Helsingør Kommune kræver gode normeringer. Derfor skal de penge, vi får fra staten til flere pædagoger vitterligt også gå til flere pædagoger. Forældre og pædagoger skal have reel indflydelse på dagligdagen. Der skal ryddes op i unødige regler og bureaukrati så mest mulig tid bruges på børnene. Derudover vil vi afskaffe de centralt fastlagte lukkedage, som er bøvlede for både forældre og børn. Vi kan også hjælpe pendlerne ved, at der er daginstitutioner med mere fleksible åbningstider. Alt dette er med til at give os endnu bedre daginstitutioner i Helsingør Kommune, og dermed giver vi vores børn de bedste muligheder for succes.