Flere job til Helsingør Kommune

Når de lokale virksomheder har succes, bliver der skabt flere, lokale arbejdspladser og mere velfærd. Derfor er det så hamrende ærgerligt, at Helsingør Kommune igen og igen får bundplaceringer blandt landets kommuner i de undersøgelser om erhvervsvenlighed som Dansk Industri, Dansk Byggeri og Ejendomsforeningen Danmark har fået udført.

Der er især to ting, der går igen i undersøgelserne: Det er dyrt at have virksomhed i Helsingør sammenlignet med andre kommuner. Og service i form af sagsbehandling kunne være bedre. Det er et billede jeg kan genkende efter mine virksomhedsbesøg gennem de seneste mange måneder.

Derfor skal vi fjerne unødigt bureaukrati, der hæmmer vækst. Vi skal også afvikle dækningsafgiften og sænke andre afgifter, så de matcher kommunerne i Nordsjælland.

Vi skal med flere fagentrepriser sikre, at de lokale virksomheder har gode muligheder for at byde på de opgaver kommunen udbyder. Det vil nemlig give flere lokale arbejds- og praktikpladser.

Det Konservative Folkepartis mål er, at Helsingør skal være en af de mest attraktive erhvervskommuner i Danmark. Det vil tiltrække virksomheder og fastholde dem vi har. Det betyder flere arbejdspladser, flere praktikpladser til de unge og mere velfærd til vores kommune.